Petrol kupuje četiri benzinske pumpe u Crnoj Gori

Bez autora
Sep 28 2011

Ljubljanski Petrol odlučio je da kupi četiri benzinske pumpe u Crnoj Gori. Petrol, koji je početkom avgusta ove godine raskinuo ugovor sa Montenegro bonusom i postao jedini vlasnik Petrol bonusa, kupiće pumpe u Bijelom Polju, Reževićima i danilovgradskoj i ulcinjskoj opštini. Ova investicija je vrijedna oko 11 miliona eura. Sudeći po najavama prilikom raskida ugovora u avgustu na Cetinju, ovo neće biti jedina investicija ove slovenačke kompanije u Crnoj Gori. Potpisanim sporazumom prilikom raskida ugovora ljubljanski Petrol preuzeo je cjelokupno preduzeće Petrol bonus i najavio da planira da ubuduće na prostoru Crne Gore izgradi 12 do 14 benzinskih stanica u vrijednosti od 25 do 30 miliona eura. Cetinjska firma Montenegro bonus i slovenački Petrol prije pet godina su osnovali firmu Petrol bonus.

Petrol kupuje četiri benzinske pumpe u Crnoj GoriLjubljanski Petrol odlučio je da kupi četiri benzinske pumpe u Crnoj Gori.

Pobjeda piše da će Petrol, koji je početkom avgusta ove godine raskinuo ugovor sa Montenegro bonusom i postao jedini vlasnik Petrol bonusa, kupiti pumpe u Bijelom Polju, Reževićima i danilovgradskoj i ulcinjskoj opštini.

Ova investicija je vrijedna oko 11 miliona eura. Sudeći po najavama prilikom raskida ugovora u avgustu na Cetinju, ovo neće biti jedina investicija ove slovenačke kompanije u Crnoj Gori.

Potpisanim sporazumom prilikom raskida ugovora ljubljanski Petrol preuzeo je cjelokupno preduzeće Petrol bonus i najavio da planira da ubuduće na prostoru Crne Gore izgradi 12 do 14 benzinskih stanica u vrijednosti od 25 do 30 miliona eura.

Cetinjska firma Montenegro bonus i slovenački Petrol prije pet godina su osnovali firmu Petrol bonus.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik